Psykiatriklinikken Mors

Søren Visby

Speciallæge i psykiatri
 

Uddannet læge (cand.med) i Odense januar 2009. Efter turnus og I-uddannelse i almen medicin har jeg siden nov2010 arbejdet i voksenpsykiatrien i Danmark og blev færdiguddannet i 2017 som speciallæge i psykiatri.

Jeg har fået min kliniske psykiatriske uddannelse på en række psykiatriske afdelinger og ambulatorier i Holstebro, Aalborg og Brønderslev. Jeg har også arbejdet ved Ældrepsykiatrien i Region Nordjylland samt ved Demensenheden i Aalborg samt haft flere ansættelser på neurologiske afdelinger. 

Grunduddannelsen i kognitiv og psykodynamisk psykoterapi.

Jeg er medlem af Lægeforeningen, Forening af Praktiserende læger (FAPS), Dansk psykiateres og børne ungdoms psykiateres organisation (DPBO) og Dansk Psykiatrisk Selskab (DPS)

Jonna Andersen

Sekretær


Jonna vil oftest være den første person fra klinikken, du taler med.

Hun vil kunne besvare telefoniske spørgsmål om behandlingen, venteliste, fornyelse af recepter, eventuelt visitere spørgsmål videre til speciallægerne.

Hun har mange års erfaring som lægesekretær, både her i klinikken og i Regionspsykiatrien.

 

 

 

Psykiatriklinikken Mors

Klinikken er beliggende på den naturskønne ø Mors, i historiske lokaler i et tidligere Pakhus på Møgelvangs Plads 3 i Nykøbing Mors. Klinikken har en rolig og afslappet atmosfære. 

Klinikken har været drevet som delepraksis i 2½ år. Psykiater Astrid Lykken er gået på pension den 1. januar 2022. Søren Visby er fremover den eneste psykiater/behandler i klinikken og klinikkens navn er ændret fra Speciallægerne i Psykiatri Visby Og Lykken til Psykiatriklinikken Mors.

Sygesikringsgruppe 1 patienter
Behandlingen er gratis (hvis du er medlem af sygesikringsgruppe 1 - se dit sygesikringsbevis) og ifølge vores overenskomst betaler den offentlige sygesikring som udgangspunkt et behandlingsforløb på 10 konsultationer. Det er derfor korte/afgrænsede behandlingsforløb klinikken kan tilbyde.

Klinikken tager ikke patienter uden for ydernummer/uden henvisning. Dvs. der tages ikke patienter ind som egenbetalere eller via private sundhedsforsikringsordning.

Der tilbydes ikke udfærdigelse af speciallægeerklæringer. 

Se flere detaljer om klinikken under fanebladet Ny patient